Suli-gála

E-mail Nyomtatás PDF

 

Suli-gála

Iskolánk május 6-án, pénteken tartotta hagyományos jótékonysági Suli-gáláját. Ezen a rendezvényen tanulóink a szokott módon mutathatták meg tehetségüket.

A folyosókon is lehetett érezni az izgalmat, a tantermekből időnként furcsa hangok, dallamok szűrődtek ki, amikről sejteni lehetett, hogy ott éppen nem matek vagy történelem órákat tartanak.

Köszöntöttük az édesanyákat anyák napja alkalmából, láthattunk népi játékot, karate bemutatót, Rubik kocka kirakást, jelenetet, meghallgathattuk énekkarunkat, felcsendültek népdalok, angol nyelvű versek, furulyajátékok, mesék, táncok.

Gálánkat színesítette a ceglédi Tetz Alapfokú Művészeti Iskola zongora- és hegedű tanszékének hangversenye, mely bebizonyította, hogy diákjaink körében sok zenei tehetség is található. Két órás, színvonalas műsornak lehettünk tanúi, amit a kis tehetségeknek köszönhetünk.

Minden kedves vendégünknek köszönjük a támogatását! Külön köszönetet mondunk Bakosné Fehér Ditta SZMK vezetőnek és Jancsovics Pál helyi vállalkozónak az iskolánk, diákjaink javára felajánlott ajándékokért.

 

                                                                                                          Mihály Mária

                                                                                              Diákönkormányzatot segítő  

            tanár   

 

 

Happy-hét

E-mail Nyomtatás PDF

 Happy-hét

A május 2-6-ig intézményünk harmadik alkalommal vett részt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által hirdetett vízfogyasztást népszerűsítő Happy-Hét programjain. A benevezett iskolák nyereményjátékon is részt vesznek. Főnyereményként a legtöbb programelemet használó iskola 30 legaktívabb tanulóját és tanárait Kovács Lázár séf látja vendégül. Ezen a héten tanulóink a vízről hallhattak előadást, melyhez kapcsolódóan kvíz-tesztet töltöttek ki, filmet vetítettünk, palack-kitartó versenyt hirdettünk. Minden osztályban megválasztottuk a vízi-zsarukat, akik figyelemmel kísérték osztálytársaik vízfogyasztását. Azok a tanulók, akik kizárólag vizet ittak a nap végén a vízi-zsaruktól egy tombolaszelvényt kaptak, amelyekből a nyerteseket intézményünk Suli-gáláján sorsoltuk ki.

                                                                                                          Mihály Mária

 

Bozsik-foci

E-mail Nyomtatás PDF

 Bozsik-foci

2016. április 22-én gyönyörű tavaszi időjárás keretében zártuk az idei tanév Bozsik Intézményi Programot.

A tavaszi játéknapot a Törteli KSK sportpályáján tartottuk, melyen az óvodásoktól kezdve az általános iskola 8. osztályáig minden korosztály részt vett. A Bozsik Intézményi Programról azt kell tudni, hogy éves lebonyolítású, és minden évszakban rendeznek egy összejövetelt minden régiókban. A pénteki rendezvényen a kőröstetétleni iskola és a törteli óvoda is részt vett. Az intézményi programoknak a lényege, hogy a labdarúgás közelébe kerüljön minden gyerek, azok is akik nem járnak egyesületi edzésre, csak szeretnek focizni. Az ovisok igazából még különböző labdás versenyeket, technikai és koordinációs gyakorlatokat végeznek, majd az I. korcsoportban már fele részt megjelenik a foci is, a felső tagozaton meg szinte csak az van.

A tömegsport jellegűösszejövetelen eredményt nem szoktak hirdetni, hiszen ez nem erről szól, hanem a játéké a főszerep.

                                                                                                          Mihály Mária

 

 

Módosítás: ( 2016. június 11. szombat, 05:40 )
 

Anyák napja

E-mail Nyomtatás PDF

 „Te vagy a legdrágább ezen a világon…”

Hangzottak fel az anyák napi köszöntő szavai a községi ünnepségen.

 Május elsején lelkes kis diákjaink csoportja ünneplő ruhába öltözve köszöntötte a megjelent édesanyákat és nagymamákat szívet-lelket melengető, könnyeket előcsalogató versekkel, dalokkal. A gyermekek nagy izgalommal készültek erre a fellépésre, segédkeztek a műsor összeállításában. Köszönetemet szeretném kifejezni Mihály Mária kolléganőmnek a felkészülésben nyújtott segítségéért és a fellépő tanulóknak, hogy méltó módon képviselték iskolánkat szereplésükkel. A következő diákoknak köszönjük munkájukat: Kiss Máté, Sárik Gergő, Sebők Barnabás, Sebők Bálint, Farkas Zsanett, Szabó Dóra Éva, Kecskés Erika, Stummer László, Nagy Vanessza Magdolna, Burai Miklós Jenő.

Köszönjük a kedves közönségnek az odaadó figyelmet és a lelkesítő, elismerő tapsot.

Tóth Dénesné tanár néni

 

Fotó: Heti Hírek

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
5. oldal / 17

Sulinaptár

<<  Október 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Névnap

Ma 2017. október 17., kedd, Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Ki olvas minket?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa68
mod_vvisit_counterTegnap43
mod_vvisit_counterEzen a héten111
mod_vvisit_counterMúlt héten600
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1528
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1791
mod_vvisit_counterÖsszesen544627

Véletlen képek

Partnerek